ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ

1
1217

ΑΜΗΧΑΝΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΜΠΑΜΑ

Μετά, την αναχώρηση από την Ελλάδα, του Προέδρου των ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, η Ελληνική κυβέρνηση δήλωσε:

«Απολύτως ικανοποιημένη, από την στήριξη της Ελλάδας για το χρέος, από τον ΟΜΠΑΜΑ».

Για όλα τα άλλα, που είπε και έκανε, για αυτό που συμβολίζει στον σημερινό ταραγμένο κόσμο, δεν βρήκε να πει λέξη, παρακολουθώντας αμήχανα, βυθισμένη στις ιδεοληψίες της.

Ευτυχώς, η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού, όπως όλα δείχνουν, κράτησε, το ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΟΜΠΑΜΑ, για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ .

Για το πως, πρέπει να αντιμετωπίσουμε, τις νέες ανισότητες και τους κινδύνους που κρύβουν, για την δημοκρατία και την ειρήνη.

Τόνισε με έμφαση, πως όταν οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις δεν δίνουν λύσεις και αφήνουν τις κοινωνίες και ιδιαίτερα τα πιο αδύναμα στρώματα, εκτεθειμένα, στον λαϊκισμό των δημαγωγών, τότε διακυβεύονται, όλες οι κατακτήσεις των δημοκρατιών.

obama-cropole-600x380mouseio-ekthemata-527_0

obama-cropole-600x380

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. όπως και η πρώτη ομιλία του στο Λευκό Οίκο με είχε εντυπωσιάσει και τον έκανε να ξεχωρίζει από τους προηγούμενους προέδρους της Αμερικής έτσι και τώρα ένιωσα περίφανη σαν Ελληνίδα και σκέφτηκα ότι έχει και παιδεία και εξαίρετο λόγο επιπλέον θαύμασα την επικοινωνιακή του ικανότητα σε αντίθεση με τον δικό μας πόσο λάθος και λίγος ήταν σε όλα του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ