ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΟ Α΄ΚΑΠΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
336

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης επισκέφθηκε σήμερα τα ΚΑΠΗ του δήμου Σταυρούπολης.

Ο κ. Μαγκριώτης, αφού αντάλλαξε ευχές για την νέα χρονιά με εργαζομένους συζήτησε μαζί τους για τα εργασιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ο κ. Μαγκριώτης αντάλλαξε ευχές με συνταξιούχους, οι οποίοι του εξέφρασαν την έντονη αγανάκτησή τους για τα οικονομικά τους προβλήματα, εξαιτίας των χαμηλών συντάξεων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, λόγω του υποβαθμισμένου συστήματος υγείας.

Ο κ. Μαγκριώτης μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η πλειοψηφία των πολιτών και ιδιαίτερα των χαμηλόμισθων και συνταξιούχων έχει γονατίσει από την άσκηση της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής μιας κυβέρνησης που αδυνατεί να σταθεί κοντά στα προβλήματα των περισσότερων πολιτών».

Ειδικότερα για το θέμα του ασφαλιστικού ο κ. Μαγκριώτης υπογράμμισε:

«Το σύνολο των συμπολιτών μας το τελευταίο διάστημα βιώνει μεγάλη ανασφάλεια, σχετικά με το γενικότερο επίπεδο ζωής τους, εξαιτίας των επιλογών της κυβέρνησης, όσον αφορά στο ασφαλιστικό.

Δυστυχώς η κυβέρνηση υποθηκεύει το μέλλον του ασφαλιστικού μας συστήματος.

Το ΠΑΣΟΚ με ξεκάθαρες και εφαρμόσιμες προτάσεις για το ασφαλιστικό, θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους πολίτες και τα προβλήματά τους».

Σχετικά με τον τομέα της νοσοκομειακής περίθαλψης και πρόνοιας ο κ. Μαγκριώτης τόνισε ότι η νοσοκομειακή περίθαλψη είναι υποβαθμισμένη. Είναι αδήριτη ανάγκη, η οργάνωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας και η εξασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών για τους εργαζομένους στα νοσοκομεία και η παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ