Αρχική Βιογραφικό

Βιογραφικό

H διαδρομή

Η πολιτική σίγουρα δεν ήταν η φυσική απόληξη, ενός νέου που εγκατέλειψε τη γενέτειρά του, το Στρυμονικό Σερρών, για να παρακολουθήσει το Πρακτικό του περίφημου  Ε΄ Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης.
Από τα παιδικά του χρόνια τον είχε κερδίσει η Φυσική. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Α.Π.Θ.

Πάντα τόνιζε και τονίζει, πως η  προσδοκία ενός καλύτερου μέλλοντος, πρέπει να περνάει μέσα από την ατομική επαγγελματική ολοκλήρωση και επιτυχία. Η διεύθυνση μιας σημαντικής ιδιωτικής εξαγωγικής επιχείρησης του  έδωσε την ευκαιρία. Δέκα χρόνια επαγγελματικής δημιουργίας, «Τα πιο δημιουργικά μου χρόνια», όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία..

Τον Απρίλιο του 1995 εκλέχτηκε Βουλευτής Επικρατείας και από το 1996 εκλέγεται  Βουλευτής στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Πολιτική δραστηριότητα

  • Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (2009-2012)
  • Από την Άνοιξη του 2008 έως τον Οκτώβριο του 2009 ως Πολιτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα, είχε την ευκαιρία να γυρίσει τουλάχιστον δύο φορές όλες τις περιφέρειες και όλους τους νομούς της χώρας.
  • Υφυπουργός Εξωτερικών (2001-2004).
  • Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης (1998-2000).
  • Ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης (1989-1995), μέλος της Κ.Ε. (1990) και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ (1994 -1995).
  • Γραμματέας Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ

Προσωπικά ενδιαφέροντα

Κινηματογράφος, Θέατρο, Διάβασμα, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ.

Τελευταίες αναρτήσεις