Δήλωση του Πολιτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα και Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Γιάννη Μαγκριώτη και του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας Βαγγέλη Παπαχρήστου, σχετικά με την απάντηση που έλαβαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ, για την ερώτηση που κατέθεσαν με θέμα:

0
917

Για πολλοστή φορά η κυβέρνηση δια στόματος των Υπουργών της εξαγγέλει αυτά που εξήγγειλαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να έχουν έστω δημοπρατήσει ένα ενδοπεριφερειακό αναπτυξιακό έργο.

Ενώ το έργο της κατασκευής και των βελτιώσεων του δρόμου Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας κινδυνεύει να ακυρωθεί, ο κ. Υφυπουργός δηλώνει, πως με την ολοκλήρωση της μελέτης θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ και την δημοπράτησή του.

Δεν γνωστοποιεί όμως το πότε θα γίνει η ολοκλήρωση της μελέτης, ποιες θα είναι οι απαραίτητες ενέργειες που επικαλείται και πότε προβλέπεται η δημοπράτησή του.

Για ακόμα μια φορά γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι η κυβέρνηση περιορίζεται σε αόριστες ανακοινώσεις, χωρίς συγκεκριμένους στόχους και δράσεις.

Το ΠΑΣΟΚ με αίσθημα ευθύνης διαμορφώνει με το τοπικό, παραγωγικό και τεχνικό δυναμικό την δική του ριζοσπαστική και εφαρμόσιμη αναπτυξιακή πρόταση, που θα βγάλει την Ήπειρο από την τροχιά της ύφεσης και το περιθώριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here