Δραστηριότητα Γ. Μαγκριώτη 23/04/2012

0
365

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης παραβρέθηκε σήμερα στη Συνέντευξη Τύπου και τη Παρουσίαση των Ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στην Α΄ και Β΄ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης  στην Αίθ. του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Στην παρέμβασή του τόνισε:

 

          «Τα 38 χρόνια της μεταπολίτευσης  είναι η καλύτερη περίοδος της χώρας από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους. Η Ελλάδα γνώρισε την πιο σταθερή δημοκρατία, τη μεγαλύτερη ανάπτυξη και ευημερία. Αυτά ήταν επιτεύγματα του  ελληνικού λαού,  όλων των κομμάτων, κυρίως αυτών που ήταν στην κυβέρνηση. Αντίστοιχες όμως είναι και οι ευθύνες τους  για τα προβλήματα και τις παθογένειες αυτής της περιόδου που μας οδήγησαν στην κρίση των τελευταίων  χρόνων. Ο ελληνικός λαός πρέπει να κρατήσει  και να διευρύνει τα κεκτημένα αυτής της περιόδου, όπως τη σταθερότητα, τη δημοκρατία, την ασφάλεια, τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ. Πάνω σε αυτά να χτίσουμε τώρα τη βιώσιμη ανάπτυξη και ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.  Αν η πολιτική απογοήτευσε τα τελευταία χρόνια, έτσι όπως ασκήθηκε στην χώρα μας, μέσα από νέες πολιτικές  θα βρούμε λύση. Η Δημοκρατία, το Σύνταγμα, οι νόμοι, η πολιτική, είναι το όπλο των πολιτών, ιδιαίτερα των αδύναμων  πολιτών.

Η σοσιαλδημοκρατία υπερβαίνοντας τα προβλήματά της, αναγεννημένη,  μπορεί να  έχει τον  καθοριστικό υπεύθυνο και δημιουργικό ρόλο στη νέα περίοδο.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ  της Α΄ Θεσσαλονίκης ήταν για πολλά χρόνια το ισχυρότερο ψηφοδέλτιο και αυτή τη φορά με τις νέες υποψηφιότητες  θα αποδειχθεί εξίσου ισχυρό.

Στη Βουλή  μαζί με τις αρχές και τις   αξίες μας  υπηρετούμε την Θεσσαλονίκη και τους ανθρώπους της κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνούμε ούτε στιγμή».

 

Το απόγευμα και ώρα 19:30 θα είναι ομιλητής   σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Θέατρο Αμπελοκήπων.

 

Στις 21:30 έχει συνάντηση  με νέους στη Καλαμαριά

 

Αύριο 24-04-2012  στις 11:00 θα επισκεφτεί τα γραφεία της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών  Οργανώσεων Θεσσαλονίκης  (ΕΔΟΘ) , στη συνέχεια στις 18:00  έχει συνάντηση με εργαζόμενους από τις Τράπεζες και στις 20:30 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Καλαμαριάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here