Επίσκεψη Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη στη Δ΄ Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας – Θράκης στη Θεσσαλονίκη και ομιλία στο Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

0
883

O Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννης Μαγκριώτης επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Δ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας (Δ.Υ.ΠΕ.) Μακεδονίας-Θράκης, όπου συναντήθηκε με τους επικεφαλής των διοικήσεων των δυο Δ.Υ.ΠΕ., Άρη Μπουσουλέγκα (Δ.Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης) και Χρήστο Ζηλίδη (Δ.Υ.ΠΕ. Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας) καθώς και με την Δήμητρα Αγκαθίδου, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της «ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.», για τον προγραμματισμό της κατασκευής των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των δύο Δ.Υ.ΠΕ.

Σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο κ. Μαγκριώτης τόνισε:
«Σήμερα έχουμε την πρώτη συνάντηση στην οποία συμμετέχουν υπεύθυνοι των Δ.Υ.ΠΕ. του Υπουργείου Υγείας, που έχουν την ευθύνη του σχεδιασμού και του προγραμματισμού των υγειονομικών μονάδων και εκπρόσωπος της «ΔΕΠΑΝΟΜ Α.Ε.», που έχει την ευθύνη για την κατασκευή τους.
Πρώτη προτεραιότητα μας είναι να λύσουμε εκκρεμότητες που κρατούν κλειστά νοσοκομεία ή κλινικές που θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχουν ολοκληρωθεί και ταυτόχρονα να προγραμματίσουμε με βάση τους διαθέσιμους πόρους τις υγειονομικές μονάδες που έχει ανάγκη, τόσο η Θεσσαλονίκη, όσο και η ευρύτερη περιοχή της Β. Ελλάδας».

Το απόγευμα ο κ. Μαγκριώτης, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, παρουσίασε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Β.Β.Ε. το πρόγραμμα των αναπτυξιακών υποδομών στη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here