Η ΝΕΡΙΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ

0
837

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελούμενη από τους: Γιάννη Μαγκριώτη,  Κυριάκο Μερελή και Λάζαρο Πίτκα, συναντήθηκαν με τον Γενικό  Διευθυντή Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (με έδρα τη Θεσσαλονίκη) κ.  Τραϊανό Χατζηδημητρίου και ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στη  ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης.
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ τόνισε:
« Η απογοήτευση για τη μη λειτουργία της «ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης» είναι καθολική. Παρ’ όλες τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και δεσμεύσεις οι καθυστερήσεις και η αδράνεια, δεν έχουν επιτρέψει ακόμη να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των πρώτων 60 εργαζομένων που θα στελεχώσουν τη «ΝΕΡΙΤ Θεσσαλονίκης».
Η Θεσσαλονίκη, η Ελληνική περιφέρεια συνεχίζει να στερείται ένα σημαντικό βήμα προβολής, διαλόγου και ανάπτυξης.
Καλούμαι την Κυβέρνηση και τους αρμόδιους διοικητικούς παράγοντες να ολοκληρώσουν το ταχύτερο δυνατό τη διαδικασία των πρώτων προσλήψεων, για να μπορέσει, το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου, να εκπέμψει το δικό της πρόγραμμα.
Πρέπει επίσης να ολοκληρώσει τη στελέχωσή της, για να μπορέσει από τα μέσα του 2015 να εκπέμπει πλήρες πρόγραμμα σε συνεργασία με τη ΝΕΡΙΤ.
Η αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ σημείωσε, πως μέσα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος θα προωθήσει ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους Υπουργούς και θα ζητήσει σε συνεργασία με τα Κεντρικά Όργανα του Κινήματος, συνάντηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here