Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων ΑΤΕ

0
546

ΕΡΩΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ: 1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Γ. Αλογοσκούφη
2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
κα. Φ. Πάλλη – Πετραλιά
3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
κ. Σ. Χατζηγάκη

Θέμα: Καταγγελία Συλλόγου Εργαζομένων ΑΤΕ.

Κύριοι Υπουργοί,

Σας μεταφέρουμε την καταγγελία και την έντονη διαμαρτυρία του Συλλόγου Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, σχετικά με την πρόσφατη ενέργεια του Διοικητή της, να διακόψει από το δίκτυο της Τράπεζας (INTRANET), τις ενημερωτικές ιστοσελίδες του Σωματείου, καθώς και τις σελίδες των συνδικαλιστικών παρατάξεων, που φιλοξενούνται στον ίδιο κόμβο.
Σύμφωνα με τον Σύλλογο εργαζομένων της ΑΤΕ, η ενέργεια αυτή είναι άκρως αδικαιολόγητη και αποτελεί παραβίαση των διατάξεων του Νόμου 1264/82, ο οποίος αναφέρεται στην διευκόλυνση από την εργοδοσία της συνδικαλιστικής δραστηριότητας.
Επειδή ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΑΤΕ, ζητά την άμεση ανάκληση της απόφασης για διακοπή της λειτουργίας των ιστοσελίδων του Σωματείου.
Επειδή η ελευθερία και η άσκηση συνδικαλιστικής δράσης τους χώρους εργασίας αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα των εργαζομένων.

Ερωτώνται οι κ.κ Υπουργοί:

Τι άμεσα μέτρα προτίθεστε να λάβετε, προκειμένου να ανακληθεί η απόφαση για διακοπή των ενημερωτικών ιστοσελίδων του Σωματείου, η οποία πλήττει την συνδικαλιστική δράση των εργαζομένων;

Οι Ερωτώντες Βουλευτές Αθήνα, 10-04-2008

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here