Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για τα Δημόσια Έργα και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης όσο αφορά τα άλλα έργα της Θεσσαλονίκης και την Εγνατία Οδό, στα οποία αναφέρθηκε ο κ. Σουφλιά, τόνισε:

0
885

«Η υποκρισία και οι αλχημείες της κυβέρνησης, ενισχυμένες με πανάκριβες διαφημίσεις, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια. Όλες αυτές τις δικαιολογίες που λέει σήμερα ο κ. Σουφλιάς για την υποθαλάσσια, πριν μερικούς μήνες τις διέψευδε, έλεγε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πως έχει την έγκριση της Ε.Ε και πως όλα πάνε καλά. Οι Θεσσαλονικείς τα θυμούνται πολύ καλά τα λόγια του ίδιου και του κ. Καραμανλή.

Τα δημόσια έργα δεν είναι δημόσιο χρέος και δημόσια ελλείμματα, να μπορείς να τα κρύβεις προσωρινά με λογιστικές αλχημείες. Οι πολίτες έχουν πιστώσει στο ΠΑΣΟΚ την επιτυχία των μεγάλων έργων και ειδικότερα της Εγνατίας. Θα θυμίσω και πάλι στον κ. Σουφλιά ότι από τα 670 χιλ του Οριζόντιου Άξονα της Εγνατίας, γιατί αυτός είναι ο οριζόντιος άξονας της Εγνατίας, το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε σε χρήση τα 402 χιλ μέχρι το 2003. Τόσο το Μετρό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όσο και η Εγνατία τα τελευταία χρόνια κατασκευάζονται με δάνεια των αντίστοιχων Α.Ε, Αττικό ΜΕΤΡΟ και Εγνατία, φορτώνοντας κρυφό χρέος 3,5 δις € μέχρι σήμερα.

Η τελευταία ανακοίνωση του κ. Σουφλιά ως υπουργού, ως πρελούδιο μιας ηχηρής αποχώρησης και μόνο ακούγεται.

Αλήθεια για το δημόσιο συμφέρον, το οποίο επικαλείται τι έχει να απαντήσει στην καταγγελία του ΣΑΤΕ για τις πολλές και πολλών εκατομμυρίων κρυφές αναθέσεις έργων, χωρίς φυσικό αντικείμενο, των τελευταίων ημερών;!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here