Συνάντηση Υπ. Βουλευτή Α Θεσσαλονίκης κ. Μαγκριώτη στο γραφεία της ΕΔΟΘ και αυριανή δραστηριότητα

0
950

Ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μαγκριώτης  σήμερα στις  11:00 συναντήθηκε στα γραφεία με το προεδρείο της Ένωσης Δημοσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ).

FOTO5

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Μαγκριώτης μεταξύ άλλων τόνισε: 

 «Με τις οριζόντιες περικοπές λόγω των έκτακτων και αναγκαστικών μέτρων, υπήρξαν αδικίες.  Το ΠΑΣΟΚ έχει συγκροτημένη πρόταση για την ανασυγκρότηση της Δημόσιας Διοίκησης, η οποία πρέπει να γίνει παραγωγική, επιτελική και να αποκτήσει προγραμματικό και εποπτικό ρόλο. Nα λειτουργεί με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Να είναι φιλική στο πολίτη και την επιχειρηματικότητα.

 Ο ρόλος της δημόσιας διοίκησης είναι καθοριστικός, για την χώρα, την οικονομία και τον πολίτη. Οι παθογένειες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν πρέπει να οδηγούν σε απαξιωτικές και  ισοπεδωτικές αξιολογήσεις».

Το απόγευμα στις 18:00 θα συναντηθεί με εργαζόμενους στις Τράπεζες και το βράδυ στις 20:30 θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη  Καλαμαριάς.

FOTO2

Αύριο θα επισκεφτεί στις 10:30 το Δήμο Παύλου Μελά και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Διαμαντή Παπαδόπουλο και στελέχη της Διοίκησης του Δήμου.

  • Στις 12:30 θα επισκεφτεί την Εγνατία Α.Ε.
  • Στις 18:30 θα επισκεφτεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο.
  • Στις 20:00 θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here