ΣΩΡΡΑΣ- Η ΟΡΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ

0
2467

Στην κορύφωση του κινήματος των “Αγανακτισμενων”, εμφανίστηκαν και φαινόμενα, που αποκαλυπταν τον βαθύ εκφυλισμό, ενός μέρους της κοινωνίας, που ξεπερνούσαν, την κατηγορία του “ψεκασμου” και του “go back Merkel”.

Δεν αναφέρομαι βέβαια, στο Νεοναζιστικο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, που έβγαλε στην επιφάνεια το μίσος, ενός άλλου και όχι ευκαταφρονητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, που απεχθάνεται την δημοκρατία και το διαφορετικό.

Αυτοί οι απίστευτοι τύποι, βρήκαν φιλόξενο βήμα, σχεδόν στο σύνολο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ, από μεγαλοσχημονες δημοσιογραφους, μόνιμους “φιλους του λαου”, που εμπορευτηκαν, με το αζημειωτο, τον πονο και τα αδιεξοδα μεγαλου μερους των πολιτων.

Φυσικά στο διαδίκτυο, η χυδαιοτητα και το ψεύδος ξεπέρασε κάθε φαντασία.

Συνέβαλαν στον εξευτελισμο και την απαξίωση, κάθε σοβαρής και αξιοπιστης φωνής και οδηγησαν σε ακόμη μεγαλύτερα αδιέξοδα την χώρα.

Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, μη μπορώντας να φανταστώ, ότι υπάρχουν άνθρωποι, που θα τους ακούσουν.

Γιαυτό ομολογώ, ότι δεν γνώριζα πολλά πράγματα, για τις θεωρίες, αυτών των ανθρώπων.

Πρόσφατα, έπεσα πάνω σε ένα μποτιλιαρισμα, στην Θερμη.

Το είχαν προκαλέσει, εκατό περίπου αυτοκίνητα, με Ελληνικές σημαίες, συνεχή κορναρισματα και συνθήματα, για διαγραφή των χρεών και των δανείων, επαγγελματιων και φυσικών προσώπων.

Πρόσεξα, ότι τα αυτοκίνητα, ήταν από πολλούς νομούς της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας . Ήταν ΙΧ και επαγγελματικα, κάθε κυβισμού και αξίας.

Χθες, διάβασα σε μια ανάρτηση, ότι ο ΣΩΡΡΑΣ, στο κατάμεστο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης, ζήτησε από τους συγκεντρωμενους, να μην πληρώσουν τους φόρους τους και να δηλώσουν στις εφορίες, ότι τις εξουσιοδοτουν να εισπραξουν τα λεφτά, από τον λογαριασμό, των 600 δις δολαρίων των μετοχών του, στην “Τράπεζα της Ανατολης”.

Τότε, η περιέργεια με οδήγησε, να ρίξω μια ματιά, στην ιστοσελίδα του και διαπίστωσα, ότι οι άνθρωποι είναι εκτός ορίων, κάθε λογικής.

Ούτε στις προϊστορικές εποχές, δεν συναντάμε τέτοια δαιμονολογια.

Ο ΣΩΡΡΑΣ, γράφουν, έχει 3 τρις δολάρια, σε ομόλογα του Αμερικανικου δημοσιου, που του τα πλήρωσε ο ΟΜΠΑΜΑ το 2009, για να του δώσει μια άγνωστη διαστημική τεχνολογία .

Έχει και τα 600 δις ευρώ, από τις μετοχές της “Τράπεζας της Ανατολης”, που τις έφερε η γιαγιά του το ’22, από την κατεστραμενη Σμύρνη.

Να μην ξεχάσω, διάβασα ότι ο ΣΩΡΡΑΣ αποκαλεί τώρα τον πρόεδρο της “Συνέλευσης Συνελληνων”, ΛΑΜΠΑΚΗ, που ίδρυσαν οι δυο τους , ΠΡΟΔΟΤΗ.

Το κίνημα σωτηριας του Ελληνισμού, έχει διασπασταστει.

Νομίζω οτι, αυτό είναι το μόνο αληθινό και Ελληνικό.

Συγνώμη, σας κούρασα, με όλες αυτές τις αυταποδεικτες ανοησίες.

Όμως, το έκανα γιατί νομίζω, ότι κάνουμε λάθος, αν νομίζουμε, ότι δεν υπάρχουν και χειρότερα, από αυτά που ζούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here