ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ Ε’ ΑΡΡΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0
1748

ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ Ε’ ΑΡΡΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όμορφο ταξίδι, στα μαθητικά μου χρόνια, ήταν η μεγάλη εκδήλωση που οργάνωσε ο σύλλογος αποφοίτων του 5ου Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης, του Γυμνασίου και Λυκείου, τα τελευταία χρόνια, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

5%ce%bf-%ce%b1%cf%81%cf%81%ce%b5%ce%bd%cf%89%ce%bd-%cf%86%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%bf

Είναι αλήθεια, ότι όσο μεγαλώνουμε, εξιδανικεύουμε τα παιδικά και μαθητικά μας χρόνια.

Όμως, δεν είναι μόνο η νοσταλγία, που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, όταν θυμόμαστε τα μαθητικά μας χρόνια στο 5ο Αρρένων Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, βλέποντας την γεμάτη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με περισσότερα από 1500 άτομα και πιο πολύ τα πρόσωπα, κάτω και πάνω στην σκηνή, κατάλαβα, ότι κάτι ξεχωριστό σημαίνει, να έχεις τελειώσει αυτό το σχολείο.

Στα πολλά και όμορφα συναισθήματα της βραδιάς, ήρθε ο μοναδικός Διονύσης Σαββόπουλος, με το “Άγγελος εξάγγελος. . . “, να μας θυμίσει, ότι χρειαζόμαστε περισσότερο λογική και αλήθεια.

5%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b5%cf%83

Το 5ο Αρρένων Θεσσαλονίκης, έγινε γνωστό, για τα “Πρακτικά του τμήματα”, αυτά που σε ετοίμαζαν, με επάρκεια, για τις θετικές επιστήμες, τις επιστήμες της λογικής της πράξης.
Το ιστορικό κτίριο, πρέπει να αποκατασταθεί, για λόγους χρηστικούς και γιατί είναι το έμβλημα, οι έντονες παιδικές μας εικόνες. Χωρίς μεγάλα λόγια, πρέπει ο καθένας, να βοηθήσει.

Μπράβο παιδιά, της διοίκησης του συλλόγου, για την προσπάθειά σας και καλή συνέχεια.